Zonneschermen

Professioneel reinigen schoonmaken, van uw zonwering.

Als er iets is wat voortdurend wordt blootgesteld aan weer- en milieu-invloeden dan zijn het wel zonweringen. Deze invloeden en andere hinderlijke vuiligheid, zoals vogel- en spinnenpoep, vlekken en schimmel ontsieren uw zonwering. Wanneer er geen onderhoud wordt gepleegd gaat hierdoor de kwaliteit, kleur en levensduur van uw zonwering snel achteruit. Vakkundig onderhoud is niet alleen kostenbesparend maar zorgt ook voor een blijvend representatief karakter van uw zonwering.

Zonwering schoonmaken is een vak. Wij reinigen buitenzonwering, zonneschermen Schoonmaken van groene aanslag, algen- mossen, op uw zonweringdoek is voor ons dan ook dagelijks aan de orde. Na reiniging van uw zonnescherm of markiezen zal u versteld staan van het door ons behaalde reiniging resultaat.

Elke zonwering is het schoonmaken waard.
600_01.jpg

 Let op: Wij krijgen de gevel of zonneschermen natuurlijk nooit helemaal als nieuw. Als het weer in de muur of  uw scherm zit dan gaan wij het proces zeker vertragen door het eerst in te zetten met anti alg (een reinigingsmiddel), hierna spuiten wij het geheel (waar kan) eraf en zetten het hierna opnieuw in met anti alg.  weer plekken zullen altijd nog een stuk bij trekken maar helemaal weg krijgen gaat helaas niet meer.

 

u kunt het vergelijken met het douchegordijn van uw badkamer, als u het douchegordijn van u badkamer lang laat hangen en slecht laat drogen komt hier uiteindelijk schimmel in. Als u het gordijn wast is het gordijn weer schoon en fris maar de schimmelvlekken zullen altijd zichtbaar blijven.

 

Heeft het zin? Ja zeker!

Door uw zonneschermdoek te laten reinigen bespaart u veel geld en heeft u weer jarenlang een frisse uitstraling. (onderhoud is behoud!) Gun uw zonnescherm of gevel een tweede kans, en geniet weer van een schone en frisse uitstraling.

 

Wij reinigen uw zonneschermen al  vanaf € 121,00.

Inclusief de gebruikelijke kwaliteitszorg.

 600_dsc_0057_1.jpg

Mocht u in de toekomst toch overwegen om uw rolluiken, zonneschermen, zonnepanelen of veranda te vernieuwen. Willen wij de volgende 2 bedrijven aan u voorstellen.

600_ambiance.jpg 600_zos.jpg

Wij hebben een active samenwerking met deze bedrijven, en zijn gespecialiseertd in het reinigen van hun producten.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Inclusief de gebruikelijke kwaliteitszorg.

Ook  bij dit bedrijf geldt: klein bedrag pinnen en chippen mag, ook bij u aan de deur.