Rolluiken reinigen

Rolluiken die al enige jaren buiten hangen in weer en wind zijn meestal behoorlijk aangetast.

Het is daarom van belang dat deze regelmatig worden onderhouden. Natuurlijk voor een langere levensduur (waarmee u tevens aanzienlijke kosten bespaart) maar ook voor een fraaier en frisser aanzicht van uw pand

600_rolluik.jpg

Wij reinigen uw rolluiken aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde. Door vuil dat er in lange tijd is gaan aanhechten, beschadigen uw rolluiken bij het oprollen. Bovendien ziet u vaak niet meer wat de oorspronkelijke kleur was. Als wij uw rolluiken onder handen hebben genomen zijn ze weer 100 % fris aan beide zijden. Bovendien kunnen wij de kappen en de onderste lamellen (de vuilste) voor u in de was zetten zodat deze voor langere tijd vuil afstotend worden.

 

600_foto_4.jpg600_foto_voor_netjpg.jpg

Onze werkzaamheden ronden wij piekfijn af door alle rollagers te smeren en uw ramen te wassen.
Wij hebben de kennis in handen om dit werk professioneel te doen. In dit geval houdt dat in dat de lamellen stuk voor stuk met de hand worden gewassen. Andere manieren zijn geprobeerd, maar dit is echt de beste manier om ze weer helemaal schoon te krijgen.

Wij hechten er aan uitsluitend kwaliteit te leveren. Na afronding van de werkzaamheden krijgt u alle gelegenheid om de werkzaamheden na te zien. Wij gaan niet eerder weg voordat u tevreden bent!  Ook kunnen wij uw Trespa reinigen.
Dus als u weer frisse rolluiken wilt hebben, neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een prijsopgave.

 

Wij reinigen uw rolluiken vanaf € 95,00. Bij de bovenverdieping zal er een steiger geplaatst moeten worden. De kosten voor de steiger zijn € 65,00.

Voor het reinigen van rolluiken werken wij samen met V.O.F. rolluikreinging snijders.

 

Mocht u in de toekomst toch overwegen om uw rolluiken, zonneschermen, zonnepanelen of veranda te vernieuwen. Willen wij de volgende 2 bedrijven aan u voorstellen.600_ambiance.jpg 600_zos.jpg

 

Wij hebben een active samenwerking met deze bedrijven, en zijn gespecialiseertd in het reinigen van hun producten.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Inclusief de gebruikelijke kwaliteitszorg.

Ook  bij dit bedrijf geldt: klein bedrag pinnen en chippen mag, ook bij u aan de deur.