Autohoogwerker huren?

Wilt u een autohoogwerker huren?

Dan bent u bij Glas- en Gevelreiniging Snijders aan het juiste adres!  Wij zijn uw gespecialiseerde en gediplomeerde partner.

Het flexibele alternatief voor diverse klussen
Wij leveren een autohoogwerker met een werkhoogte van 23 meter. Met extra hulpmiddelen kunt u de reikwijdte zelfs tot 30 meter verhogen. Onze hoogwerker is ideaal voor alle buitenwerkzaamheden. Dankzij de afstempeling neemt deze autohoogwerker weinig ruimte in op de locatie. het onderhoud aan lantaarnpalen, bestickering, zonwerende folie, hoge ramen, rolluiken, gevels, dakgoten, dakpannen, dakkapellen en zonnepanelen enzovoort.

Prijs?
Wij verhuren onze autohoogwerker enkel inclusief gediplomeerd chauffeur! Voor de huur van de hoogwerker geldt een minimum afname van 2 uur. De kosten exclusief BTW zijn als volgt:

2 uur € 300,00 exclusief btw
4 uur € 550,00 exclusief btw
8 uur  € 875,00 exclusief btw

Bij langere afname dan 8 uur per dag komt er € 95 per uur bij.
Wij zijn in heel Nederland inzetbaar. De reistijd wordt apart berekend per uur.
De autohoogwerker wordt met volle tank geleverd en wordt na de werkzaamheden opnieuw afgetankt. De prijzen zijn exclusief brandstofkosten. Deze zijn voor uw rekening en worden apart vermeld op de factuur.

fsdfdgf.jpeg

Veiligheid

Onze autohoogwerker voldoet volledig aan de veiligheidseisen en is gekeurd.
Op onze website kunt u dit teruglezen. De benodigde papieren liggen ter inzage in de autohoogwerker. Ook onze chauffeur voldoet aan de gestelde veiligheidsdocumenten. Verder is de chauffeur in het bezit van VCA, BHV en is gediplomeerd in het werken op hoogte! Deze documenten zijn te downloaden op onze website ter snelle aanlevering aan uw opdrachtgever.

Schade?

Mocht er schade ontstaan aan de autohoogwerker of aan de omgeving door schuld van onze chauffeur, dan zijn wij hiervoor verzekerd. De

huurder blijft echter zelf te allen tijde aansprakelijk voor schade die door zijn/haar eigen

roekeloosheid wordt aangericht.

 

Naast het bedienen van de autohoogwerker kan onze chauffeur u ook ondersteunen bij lichte werkzaamheden!

Natuurlijk is het ook mogelijk een klus op hoogte volledig aan ons uit te besteden dit scheelt u personeel en tijd! Na de klus brengen onze mensen u volledig verslag uit over de uitbestede opdracht.

Bel of mail ons voor de talloze mogelijkheden!

 

600_20230106_120834.jpg