Uitleg gevel en zonnescherm reiniging

Als er iets is wat voortdurend wordt blootgesteld aan weer- en milieu-invloeden dan zijn het wel zonweringen en gevels. Of dit nu een zonnewering of gevel van uw huis of bedrijf betreft. Deze invloeden zoals vogel- en spinnenpoep, vlekken en schimmel ontsieren uw woning of bedrijfspand. Wanneer er geen onderhoud wordt gepleegd gaat hierdoor de kwaliteit, kleur en levensduur van uw zonwering snel achteruit. Vakkundig onderhoud is niet alleen kostenbesparend maar zorgt ook voor een blijvend  representatief karakter van uw zonwering of gevel.

Zonwering of een gevel schoonmaken is een vak. Wij reinigen buitenzonweringen, zonneschermen en gevels. Dit is voor ons dan ook dagelijkse kost.

 

Let op: Wij krijgen de gevel of zonneschermen natuurlijk nooit helemaal als nieuw. Als het weer in de muur of  uw scherm zit, dan gaan wij het proces zeker vertragen door het eerst in te zetten met anti alg (een reinigingsmiddel), hierna spuiten wij het geheel (waar kan) eraf en zetten het  opnieuw in met anti alg.  Weerplekken zullen altijd nog een stuk bij trekken maar helemaal weg krijgen, gaat helaas niet meer.

U kunt het vergelijken met het douchegordijn van uw badkamer. Als u het douchegordijn van uw badkamer lang laat hangen en slecht laat drogen, komt hier uiteindelijk schimmel in. Als u het gordijn wast, is het gordijn weer schoon en fris, maar de schimmelvlekken zullen altijd zichtbaar blijven.

 

Heeft het zin? Ja zeker!

Door uw zonneschermdoek te laten reinigen bespaart u veel geld en heeft u weer jarenlang een frisse uitstraling. Onderhoud is behoud! Gun uw zonnescherm of gevel een tweede kans, en geniet weer van een schone en frisse uitstraling. 

Gevels laten reinigen bespaart op schilderwerk en het vertraagt het proces tegen alg en vervuiling tot wel 60 procent.