Bedrijfsontruiming

Glas en gevelreiniging snijders neemt de ontruiming van uw bedrijfspand graag vakkundig voor u uit handen. Het is onze expertise om uw pand bezemschoon en conform de eisen van de verhuurder of opdrachtgever op te leveren. Wij weten vaak precies welke paden wij moeten bewandelen om uw bedrijfspand snel en efficiënt leeg te ruimen. Wij ontruimen ook de grotere kantoorpanden, bedrijfshallen, productieruimtes en winkels. Kortom, bij elke bedrijfsontruiming staan we voor u klaar!

 

Bij bedrijfsontruimingen komen vaak grote partijen afval vrij. Wij voeren deze zo veel mogelijk gescheiden en recyclebaar af. Waar mogelijk zoeken wij een bestemming voor hergebruik. Zo houden wij de afvalkosten laag. Ook het milieu wordt op deze wijze gering belast.

Tijdens uw verhuizing, bedrijfsbeëindiging of na een faillissement heeft u meestal veel aan uw hoofd. Wij begrijpen dit en pakken de bedrijfsontruiming gemotiveerd en zo volledig mogelijk voor u op. Zo kunt u zich op andere zaken richten!

 

                                                                                                                                                                     

            

Wilt u meer informatie over één van de bovengenoemde  diensten, twijfel dan niet en mail of bel mij voor een gesprekje of voor een vrijblijvende offerte. 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ook  bij dit bedrijf geldt: klein bedrag pinnen en chippen mag, ook bij u aan de deur.