Hennepkwekerij ontruimen

In uw woonhuis of bedrijfspand is een wietplantage / hennepkwekerij ontdekt en u blijft met de ravage zitten! Laat ons de hennepkwekerij ontruimen en u kunt dit nare hoofdstuk snel en voordelig afsluiten.

Helaas is de ravage nadat de hennepkwekerij door de politie is opgerold meestal enorm. De apparatuur en planten worden door de politie letterlijk uw pand uit gesleept. Hierna wordt pas echt duidelijk wat er zich heeft afgespeeld. Een hennepkwekerij ontruimen en het afvoeren van alle materialen is vaak een behoorlijk karwei! En de ‘vriendelijke nette’ huurders zijn in geen velden of wegen meer te bekennen.

Herkent u zich in deze situatie? Het team van glasenregelreiniging snijders is u graag van dienst bij het uitruimen van het pand en herstellen van de schade. Zo kunt u dit hoofdstuk zo snel mogelijk afsluiten en uw pand weer normaal gebruiken!

 

600_wietplantage.jpg 600_158960.jpg
600_hennepkwekerij_alblasserdam_vroegestraat.jpg

 

Wilt u meer informatie over één van de bovengenoemde  diensten, twijfel dan niet en mail of bel mij voor een gesprekje of voor een vrijblijvende offerte. 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ook  bij dit bedrijf geldt: klein bedrag pinnen en chippen mag, ook bij u aan de deur.