Wij reinigen ramen, zowel binnen als buiten!

Glazen wassen is een terugkerend onderdeel van het onderhoud van uw bedrijfspand of woning.

 

Een bedrijfspand is het visitekaartje van een onderneming. Het is van belang dat het er goed verzorgd en schoon uitziet.

Hetzelfde geldt voor uw woning. Geef het schoonmaakonderhoud van uw bedrijfspand of woning daarom in de vertrouwde handen van Glas- en gevelreiniging Snijders. Het wassen van bovenramen bieden wij u aan vanaf € 15,00  per kant, inclusief voorrijkosten en de gebruikelijke kwaliteitszorg.

 

 

 

NIEUW!!  Telescopisch ramenwassen tot wel 15 meter hoogte!!

Telescoop glasbewassing is voor veel mensen nieuw. Voor u is de ladder misschien nog steeds een vertrouwd straatbeeld. De glazenwasser hoog op de ladder met emmer en spons.

Sinds de nieuwe wet- en regelgeving over het werken op hoogte en het beperken van het laddergebruik zal dit steeds minder voorkomen. Om uw ramen toch te kunnen wassen is er een nieuw systeem ontwikkeld. De telescopische glasbewassing!

 

    

Glas en gevelreiniging Snijders is nu uitgebreid met deze nieuwe methode. Mijn bedrijf kan met dit systeem uw ramen wassen zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. Een telescoopsteel wordt op een tank met gezuiverd (ontkalkt) water aangesloten waarna een pomp van 10 bar zorgt voor de watertoevoer naar de microvezel borstel.

Is het resultaat net zo goed als bij traditioneel wassen? Jazeker!

Glas- en gevelreiniging Snijders gebruikt bij deze methode van bewassing geen spons, trekker of wisser. Mijn bedrijf gebruikt een steel met zachte borstel waaruit ontkalkt water zonder reinigingsmiddelen stroomt, zodat geen milieuschade optreedt.

Zonder wissen of drogen gaat de glazenwasser naar het volgende gevel- of glasdeel. Intussen droogt het reeds behandelde oppervlak vrijwel meteen streeploos op.

Als de ramen voor het eerst sinds lange tijd worden gewassen met een telescoopsteel en gedemineraliseerd water is het resultaat niet in één keer volledig optimaal! Dit heeft verschillende oorzaken. De eerste keer komt er vuil uit uw glas. Glas is een poreus materiaal, zeepresten en andere vervuilingen zitten vaak nog in het glas. Na het wassen kunnen er kleine puntjes en stipjes op het glas voorkomen.De kozijnen zijn nog nat en druppelen mogelijk nog wat na. Houd u daar rekening mee, maar het resultaat zal er uiteindelijk niet minder om zijn. Integendeel! 

   

De voordelen van telescoop glasbewassing met speciaal gereinigd water voor u op een rijtje. 

1:Alle gevelmaterialen zoals glas,aluminium, rvs, kunstof, rolluiken en serres worden met eenzelfde, snelle methode gewassen

2:Door de reinigende werking van het speciale water worden oppervlakken tot diep in de poriën schoon

3:Bewassen met ontkalkt water laat geen residu achter waardoor de oppervlakken minder snel weer vervuilen.

4:Vanaf de grond is tot 15 meter hoogte (4 etages) werken mogelijk zonder extra hulpmiddelen als steigers of hoogwerkers

5:Streep- en vlekloos resultaat, ook bij zonnig weer

6:Milieuvriendelijk: geen gebruik van chemicaliën

 

  

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ook  bij dit bedrijf geldt: klein bedrag pinnen en chippen mag, ook bij u aan de deur.