Wij reinigen gevels en overstekken

Welke manier van gevelreiniging is het beste voor uw gevel?

Onder gevelreiniging kunt u het verwijderen van vervuiling van gevels verstaan. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling verwijderen wij met de beste technieken, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

600_20140728_102122.jpg   600_20140728_103830.jpg

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gevel? Bel 0614886386 of stuur een e-mail naar snijsmile@zeelandnet.nl  

 

TORBO vochtstralen

Met TORBO vochtstralen wordt uw zwaar vervuilde gevelsteen weer zo goed als nieuw, ongeacht welk type ondergrond. Wij werken altijd met de modernste eisen van de milieu- en arbeidsinspectie en maken daarom uitsluitend gebruik van natstralen en niet van droogstralen. De stofoverlast is minimaal doordat er een aangepaste hoeveelheid water wordt toegevoegd.

 

Hogedrukreiniging

Uw gevel ontdaan van vuil? Uw gevel is weer vrij van vuil zoals mos, atmosferisch vuil of verkeervuil (uitlaatgassen) door onze speciale hogedrukreiniger. Uw gevel ziet er weer brandschoon uit.  De speciale hogedrukreiniging heeft een druk van 150 bar en kan een temperatuur bereiken van 95 graden Celsius. Eerst wordt uw gevel ingespoten met een vuil oplossend middel, waarna ze worden schoongespoten met de hogedrukreiniger. 

 Let op: Wij krijgen de gevel  natuurlijk nooit helemaal als nieuw. Als het weer in de muur uw zit dan gaan wij het proces zeker vertragen door het eerst in te zetten met anti alg (een reinigingsmiddel), hierna spuiten wij het geheel (waar kan) eraf en zetten het hierna opnieuw in met anti alg.  weer plekken zullen altijd nog een stuk bij trekken maar helemaal weg krijgen gaat helaas niet meer.

 

u kunt het vergelijken met het douchegordijn van uw badkamer, als u het douchegordijn van u badkamer lang laat hangen en slecht laat drogen komt hier uiteindelijk schimmel in. Als u het gordijn wast is het gordijn weer schoon en fris maar de schimmelvlekken zullen altijd zichtbaar blijven.

 

Heeft het zin? Ja zeker!

Door uw gevel te laten reinigen bespaart u veel geld en heeft u weer jarenlang een frisse uitstraling. (onderhoud is behoud!) Gun uw gevel een tweede kans, en geniet weer van een schone en frisse uitstraling.

 

Gevelreiniging voor en na 

Benieuwd naar de resultaten van onze gevelreinigentechnieken? Hieronder in de galerij een aantal projecten van voor en na gevelreiniging. Ziet u het verschil?

 600_gevel.jpg                 600_gevel_2.jpg