Vervuilde woning

Een vervuilde woning ontruimen is niet alleen fysiek een zware klus, maar vaak ook een emotionele aangelegenheid. Een vervuilde woning is veelal het gevolg van verzamelwoede, ernstige verwaarlozing of overlijden. Vaak komt er schaamte kijken bij een vieze woning, waardoor de situatie verergert. Nergens voor nodig, wij kunnen elke woning in zeer korte tijd oplevering klaar maken. Wij hebben inmiddels alles al eens gezien!

 

600_specialeontruimingen_page.jpg 600_speciale_ontruimingen_bottom.jpg

 

Vervuilde woning ontruimen: waar begin je?

Een vieze woning ontruimen vraagt om een specialistische aanpak. Allereerst omdat het fysiek belastend is, maar vooral omdat het simpelweg vakmanschap vergt. Het begint met een gestructureerd plan van aanpak, waarbij alle betrokkenen uiteraard van invloed zijn. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met de inboedel, afvalverwerking, desinfectie en ontsmetting, tapijt- en vloerverwijdering, benodigde reparaties, schenking aan goede doelen, etc.? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bespreken, waarna we een plan van aanpak maken voor de woningontruiming om de woning zo snel mogelijk bezemschoon op te leveren.

Wilt u meer informatie over één van de bovengenoemde  diensten, twijfel dan niet en mail of bel mij voor een gesprekje of voor een vrijblijvende offerte. 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ook  bij dit bedrijf geldt: klein bedrag pinnen en chippen mag, ook bij u aan de deur.